Welkom!

Biografie

NeverB4 neemt je mee naar de jaren 70 en 80 uit de vorige eeuw. De periode van de Classic Rock waarin legendarische bands als Led Zeppelin, Pink Floyd, Bon Jovi, Black Sabbath, The Who, Deep Purple, Bad Company enz... onvergetelijke hits produceerden. NeverB4 brengt deze muziek, afgewisseld met bekendere hits, op passionele wijze weer tot leven en bezorgt je een stomend optreden waarin nostalgie en ambiance centraal staan!

Philip Van Cauwenbergh verdiende zijn sporen in de jaren 80 als zanger bij verschillende rock- en heavy metal bands. Hij zong daarna gedurende 15 jaar bij Blackmail. Zijn rauwe rockstem past perfect bij NeverB4.

Eric Geurts speelde in een vorig leven gitaar bij groepen zoals The Mirrors, The Seconds,Boots en Challenger, en daarna als gitarist, songwriter en producer van bevallige dames als Meanie's Boiling Boys, Kiss The Bride, Indiana, en Yanah. Bij NeverB4 legt hij zich nog uitsluitend toe op hetgeen hem het nauwst aan het hart ligt: songs spelen van guitar heroes met wiens muziek hij is opgegroeid.

Mark De Maeyer speelde begin jaren 80 als drummer bij The Seconds, een frisse gitaarpop-band. In 2005 kreeg de drummicrobe hem pas echt goed te pakken. Hij richtte samen met Eric NeverB4 op waar hij gepassioneerd rockt.

Mark Neefs werd al van kinds af aangetrokken door alle muziekinstrumenten met toetsen. De piano, de synthesizer en zeker ook het hammond orgel. Vooral de “beast sound” van Jon Lord spraken zeer tot zijn verbeelding. Sinds geruime tijd speelt hij inde rockband Time Hazard die vooral eigen nummers brengt. Daar kreeg hij de rock-microbe pas echt te pakken. Sinds 2016 maakt hij deel uit van NeverB4.

Marc Vangrunderbeek leende de bas van zijn vader toen hij 17 was om vervolgens met hem en zijn broer samen in een groepje te spelen. Een jaar later startte hij samen met zijn broer de hardrock band “Phantom” op, waarmee ze de studio indoken en een lp opnamen. Nadien begeleidde hij tal van artiesten met zijn band "Flashback". In 2001 stelde hij de band “Silicon Carne” samen waarbij hij nog steeds actief bast. NeverB4 betekent voor Marc een technische uitdaging wat het nu eenmaal leuk maakt ook!

Open in new window

    

Login

Username:

Password:

Remember meLost Password?

Register now!

Upcoming event

Boekingen

Contact :
0495/59.26.63
0497/19.00.71
mail ons!Contact : 0495/59.26.63  -  0497/19.00.71  -  mail

Powered by Flying Snowman Productions © 2011-2017

Design by Glenn Van Cauwenbergh